Rólunk írtátok

Egy újabb elismerés smiley A Kőbányai Keresztury Dezső Általános Iskola igazgatójától yes Köszönjük!

~~¤~~

kaptam egy igen szívhez szóló levelet a tábor szervezéssel kapcsolatban is, amitől igazán boldog lettem... még egyszer köszönöm! angel

"Kedves Nóra!

Nagyon köszönöm a gyors és részletes választ (ritkán találkozni ilyen pontos felvilágosítással!)
Továbbra is nagyon ígéretesnek tűnik a tábor és a kislányom, aki imád kézműveskedni, nem beszélve a lovakról, teljesen odáig van ennek a tábornak a lehetőségétől.
Kitöltjük a jelentkezési lapot és küldöm majd  valamint az előleget is utaljuk. [...]
 
Üdvözlettel:
Karlovicsné, Dalma"

~~¤~~
 

"Kedves Nóra és Ilcsu!

A gyerekeket, ill. az elkészült alkotásokat látva teljesen elégedett voltam, szerintem igazán jól sikerült ez a kis kézműves program. A gyerekek büszkén mutogatták az elkészült alkotásokat és örömmel söpörték be a szülők elismerő szavait. A mi díszeink is nagy becsben tartva lógnak az ablakban. A szervezés is kiváló volt, köszönjük szépen. Mindenképpen ajánljuk a Nyirkapapír Vállalatot azon szülőknek, akik szeretnének egy kis izgalmas alkotómunkát is csempészni a szülinapi zsúr programjába.

További sikereket kívánok Nektek!

Üdv,

Mónika"

~~¤~~

"Emma lányom 5. szülinapját emlékezetessé szerettük volna tenni, így úgy döntöttünk, hogy gyerekkori és egyben legjobb barátnőmet bízzuk meg a zsúr megszervezésével. :)
Nem bántuk meg.
Pillanatok alatt igazi party-room kerekedett a nappalink helyén, és miután megérkezett a gyerekhad, kezdetét vette a fergeteges zsúr. :)
Szólt a zene, az apró kezek pedig szorgosan gyártották a békákat, cicákat, kukacokat. A félénkebb apróságok is hamar föloldódtak (szülő nélküli volt a mulatság, így volt pár megszeppent percecske).
Volt kerti játék, tánc, közös ajándékszaggatás, tortázás, és a végén arcfestés.
Remekül éreztük magunkat mindannyian.

Köszönjük. :)"

~~¤~~

"Kedves Nyírkapapír Vállalat!

 
Volt szerencsénk a nyár folyamán az általatok szervezett kézműves táboron részt venni. Igazi élmény volt gyermekeknek és szülőknek egyaránt. Az a tábor volt, ahová a gyerekek menni akartak és a hét végén nagyon elkeseredtek, hogy vége lett. Szép és értékes dolgok születtek, melyek a mai napig használatban vannak nálunk a lakásban.
Mikor eljött az idő, hogy kisebbik csemeténk szülinapi partiját eltervezzük, lebonyolítóként egyöntetűen a Nyírkapapír Vállalatra gondoltunk. Olyan szeretetet, vidámságot és kreatív, hozzáértő nevelőket ismertünk meg a nyár folyamán, hogy biztosak voltunk benne, a szülinap is csodásan fog sikerülni. Nem csalódtunk. Nóra és Ilcsu határtalan türelemmel és nyugalommal terelgette a közel 20 fős gyermektömeget, akik átlag életkora épphogy elérte az 5 évet. Bár egy házban voltunk, de nekünk, szülőknek, a parti 2 órás kreatív része alatt nem volt gondunk gyermekünkre. Őszintén megvallva azt sem tudtuk, mit csinálnak. Jókat beszélgettünk, miközben a kicsik jól érezték magukat. Maradandó élmény maradt gyermeknek, felnőttnek egyaránt amiatt is, mert a buli során készített szépségeket a kicsik hazavitték.
Köszönjük Nektek :-)
 
 
Jó munkát és sok sikert kívánva szeretettel:
Anita"
 
~~~~ ¤¤¤ ~~~~
 
"Sziasztok Lányok!
 
Egszerűen csúcsszuperkirályügyesek vagytok smileysmileysmiley
Nagyon tetszik, amit csináltok.
A honlap is nagyon aranyos, és hát a programok... Elbűvölő, csalogató, szívmelengető smiley
A legjobbakat, sok sikert a táborhoz is, ölel-puszil Benneteket:

Dóri"

 

"Drága Nóra és Anna!

Szívből gratulálok, hogy ilyen csodás dolgot hoztatok/hoztok létre! Minden elismerésem a honlapért, amit titokban nagy szorgosan megalkottatok! Kívánom, hogy sok-sok érdeklődő, kedves kis vendégetek legyen, és minél többen élvezhessék a Nyírkapapír Vállalat nyújtotta "szolgáltatásokat". Kívánom, hogy nagyon sok örömet leljetek benne Ti magatok és persze a gyerekek is!
Millió puszi és ölelés: Boja"

 

"Drágáim!  

Megnéztem az egészet, elképesztő, milyen ügyesek vagytok! Ez szenzációs és csodálatos munka!!! Nemcsak a munkátok, de a szívetek is benne van!! Gratulálok, és további erőt, kitartást, jó egészséget és sok-sok örömteljes munkát kívánok Nektek szeretettel:  anyamama."

 

"Szia Nóri!

Egyik alkalommal akadtam rá a honlapodra. Gratulálok, igazán klassz, - na meg a kezdeményezés is. A mai felgyorsult világban jó dolog szépet látni, hát még elkészíteni; és örömmel továbbadni. Minden jót kívánok s szépet kívánok."
B.M.

 

„Boldog Évfordulót! Csodaszép dolgokat csináltok, csak így tovább!”
A.É.

"Kedves Ünnepeltek!

Ha most egy tehetségkutatóban lennénk, valami olyasmit kéne mondanom (miközben zsebkendőt kérek Keresztes Ilditől): ”Hol voltatok eddig? Még mindig csak 1 évesek vagytok, és mint akik egész életükben ezt csinálták! Nem tehettek róla, hogy ilyen jók vagytok. Nagyon átjött, ezt kevesen tudják így megcsinálni…még én sem.” E helyett "csak" annyit, gratula, látszik a Vállalat mögött a munka és ami a legfontosabb, a lelkesedés. Kívánom, a jövőben se csökkenjen az energiaszint és a kreativitás!"
BB

"Szeretem a Nyírkapapír Vállalat honlapját, mert az oldalon olvashatókból sok egyszerű, kézenfekvő ötletet találok, ami segít megoldani a családban, a gyermeknevelésben felmerülő problémákat. Sokszor nem is tudok róla, hogy vannak, csak akkor jövök rá amikor olvasok róla (pl. a rendrakás, boldog anya stb.).

A kreatív foglalkozáson is részt vettünk, de sajnos nekünk nagyon messze van a helyszín. Viszont jó kis ötleteket nyerünk az otthoni kézműveskedéshez, helyes kis dekorációnk volt a papír karácsonyi csillag, készítettünk ujjbábot filcből, ami nagyon hasznos nekünk a szemtornához, használtuk a hópehely üvegfesték matrica sablonokat, és csinálunk húsvétra tojástartó tyúkocskákat, meg színes kavics virágokat. 
Mindenkinek ajánlom, hogy olvasgassa a honlapot, kövesse a facebookon, mert a kreatívkodás stresszoldó, kiegyensúlyoz, önbizalmat ad, visszatalálunk a gyermeki önfeledtséghez, kísérletező kedvhez, és nem utolsó sorban hasznos, tartalmas, minőségi időtöltés gyermekeinkkel.
 
Puszi, Gabi"
 
 
"Jó pár éve ismerem a Nyirkapapír Vállalat dolgozóit. Csupa élet, energia, ötlet és kreativitás, ami belőlük sugárzik, tehát sokminden olyan, amire egy kisembernek (és egyébként nagynak is) nagy szüksége van. Persze a célközönséget náluk a gyerekek alkotják. A honlapról is süt, hogy a tevékenységük filozófiája a gyerekekkel a gyerekekért. Itt minden kis lurkó főszereplő, nincs első és második, nincs jobb vagy rosszabb. Mindenki kedvére alkothat azt, amit szeretne, megvalósíthatja bármilyen ötletét úgy, hogy közben tanul, szórakozik és fejlődik is. A foglalkozást vezető lányok stílusa elragadó. Kedvesek, figyelmesek és segítőkészek, úgyhogy mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy tegyen egy próbát a Nyirkapapír vállalattal és szabja, varja, fesse át a közönséges hétköznapokat különlegesre!

Horváth Balázs :)"