Hozzanak Neked szerencsét a Tizedfordulós Lóherék!

Még mielőtt valami átoknak gondolnátok cheeky fussátok gyorsan át, mennyire pofonegyszerű és gyors technikát hoztam Nektek...

Egy kis fantáziával néhány újévi szerencsehozó apróságot üthettek össze a gyerekekkel speciális fóliából, színes ceruzával, filctollal, és kb 5-10 perc sütéssel, össz-vissz maximum 1 órás teljes időráfordítással.

Higgyétek el, megéri! heart

1. LÉPÉS: Találd ki, mit készítesz: Lóhere, kéményseprő, hópehely, angyal, virágok, levelek, bármi. Irány a SABLONOK

2. LÉPÉS: Találd ki, milyen méretű legyen a végeredmény. Ha fülbevaló lesz, vagy medál, kb. 3-4 cm-es, akkor közel a 4-szeresére kinagyítva nyomtass sablont. 

3. LÉPÉS: Hőre zsugorodó fólia beszerzése --> Irány a SHOP

Beszerezheted darabonként, színek szerint, lényeg, hogy 1 ív fólia egy A4-es lap méretű. Ebből körülbelül 4 db kb. 3-4 cm-es figura jön ki. 

A maradék darabok miatt sem kell agódni... a feldolgozásukról hamarosan írok! enlightened

4. LÉPÉS: Kapcsold be a sütőt, hogy felmelegedjen kb. 180 fokra, míg dolgoztok, a sütőlemezt vedd ki.

5. LÉPÉS: Halványan rajzold át a mintát a csiszolt oldalra, és vágd körbe. Ha lyukasztani kell, mert karikát szerelsz majd bele, előtte papírlyukasztóval lyukaszd ki. Formalyukasztóval is megbolondíthatod, ha viszi a nagyobb, erősebb, bár valamelyest azért össze fog folyni.

6. LÉPÉS: Színezd a csiszolt oldalát: elsősorban ceruzával érdemes, a filctoll nem lesz annyira szép, viszont lehet variálni, például a színes ceruzára  még filctollal kontúrt is rajzolhattok.

 

 

 

 

 

 

 

 

7. LÉPÉS: Tedd a sütőlemezre, be a sütőbe és mozizzátok, ahogy 5 perc alatt összemegy az anyag smiley

8. LÉPÉS: Vedd ki kesztyűvel a lemezt, ne nyúlj hozzá, felválik magától a lemezről. Utána megfordítva visszateheted, de ha szépen sült, egyenletesre, nem is muszáj! Ha visszateszed, még egy 5 perc és kész. Ugyanúgy felválik, mint először, pici pattogások közepette. 

Ugyanezt majd szíveknek a közelgő Valentinre, vagy húsvéti tojásoknak is kisütjhetük... cool

Úgyhogy süssétek ki gyorsan, hogy mit készítetek, és mindent bele!

Az alapanyagokat megtaláljátok a SHOP-ban!