Táborainkban felhasználható SZÉP Kártyák

Kedves Vendégeink!

Kibővítettük a SZÉP Kártya elfogadást a K&H kártyára is, így most már mindhárom SZÉP Kártya mindhárom zsebéből kiegyenlíthető a táborok részvételi díja!

Részletek:

A OTP, MKB és K&H SZÉP kártya portálok ugyan különböznek egymástól, viszont ami egységesen vonatkozik ránk:

Szolgáltatókereső mindhárom portálon publikus felületként van, azaz bejelentkezés nélkül lekérdezhetőek a Szolgáltatók. Így találhattok meg bennünket az egyes portálokon:

OTP SZÉP portál: 

https://magan.szepkartya.otpportalok.hu/elfogadohely-kereso/

"Elfogadóhely neve": Nyirkapapír

MKB SZÉP portál:

https://www.mkbszepkartya.hu/SzolgaltatoKereso.aspx

"Elfogadóhely neve": Nyirkapapír

K&H SZÉP portál: 

https://www.kh.hu/web/szep-kartya/elfogadohely-kereso

"Elfogadóhely neve": Nyirkapapír

Az utalás a személyes felületre belépve és az internetes előrefizetés engedélyezést választva indítható meg, az OTP és a K&H portálokon, az MKB-nál bonyolultabb: itt a Szolgáltatónak szüksége van a vendég felhasználói azonosító számára, és névre, ami a saját SZÉP kártyán található. Ezt a szolgáltatói felületre felvisszük, a portál generál egy kódot, amelyet megküldünk, és ezt a kódot kell beírni utalásnál a személyes felületen. Ez elsősorban "előellenőrzésként" biztonsági célokat szolgál.

Azt mindenképp érdemes tudni, hogy bár minden portál azonnali értesítést küld a Szolgáltatónak az utalásról, ám az összeg beérkezése általában igénybe vesz néhány napot. Ezért a számlák kiállítása akkor tud csak megtörténni, amikor az adott bank az utalást elvégezte, és az összeg valóban beérkezett.

Minden portálról érdemes letölteni az utalás teljesítésére vonatkozó visszaigazolást, és átadni / megküldeni a Szolgáltatónak.