Nóra blogja

Tankönyvfedés tutorial 3.

Végre valahára... smiley remélem, ha még nem fedtetek, ebből kedvet kaptok cheeky

Nagyon részletes videok a cikkben, hogy bubimentes sikerélményetek legyen laugh

ÖNTAPADÓS BORÍTÓK

Ezek az átlátszó borítók teljes felületen tapadnak a könyvekre, füzetekre. Kaphatóak tekercsben és megközelítőleg A4 és A3-as méretekre vágva. Ha emellett a típus mellett döntünk, mindenképp javasolt jó minőségűt választani, azzal biztosan sikeres lesz a munka és könnyű a fedés.

Táborainkban felhasználható SZÉP Kártyák

Kedves Vendégeink!

Kibővítettük a SZÉP Kártya elfogadást a K&H kártyára is, így most már mindhárom SZÉP Kártya mindhárom zsebéből kiegyenlíthető a táborok részvételi díja!

Részletek:

TANKÖNYVFEDÉS TUTORIAL 2.

Tankönyvfedési tutorialunk második részében a felragasztható borítókat nézzük meg közelebbről. Ezek az átlátszó borítók kedvező áron elérhetőek a bevásárlóközpontok polcain, elfogadható minőségben, s viszonylag könnyen, gyorsan lehet velük befedni a tankönyveket, füzeteket. Ezek a borítók csak egy vékony sávban, a borító belsején rögzíthetőek a könyvekre, füzetekre.

Ezt a borító típust rendszerint méretre kell vágni, és hogy jobban haladjunk vele, mutatunk egy trükköt a méretrevágáshoz.

TANKÖNYVFEDÉS TUTORIAL 1.

TANKÖNYVFEDÉS TUTORIAL Á LA NYIRKAPAPÍR

Réges-rég letűnt már a régi idők indigókék csomagolópapíros ideje, amikor a füzeteknek és tankönyveknek már óra előtt a gyönyörű egyenruhában elvágólag kellett állniuk a pad szélén, tetején az ellenőrzővel, hogy a tanárok ellenőrizhessék a felszerelés-hiányokat, és egy esetleges ballábas napon otthon maradt könyvért bevéshessék a kisegyest vagy fekete pontot a tájékoztatóba. Akkor legfeljebb mennyiségileg tudta hirtelen csekkolni a tanár a hiányt az egyformán öltöztetett holmik között, bár igaz, ami igaz, egyötöde volt a tanszer, mint ma, egyszerűbb az ellenőrzés is. Annak a generációnak még volt egy kis ideje, hogy élete későbbi szakaszában gyűjtse be a gerincproblémákat, a mai kisiskolásoknak sajnos már nincs ilyen opciójuk (annak ellenére, hogy töménytelen mennyiségű digitális információ pille könnyű informatikai eszközökön elérhető számukra, amelyeken keresztül a Z generáció lényegesen hatékonyabban tanul… de mindegy is, ez egy következő cikk következő témája lenne) surprise

Mindenesetre a tonnányi tankönyvet és füzetet bizony ma is fedni kell és érdemes is. Nem csupán azért, mert a gyerek esztétikai érzékét, igényességét csiszoljuk vele, saját magunkat pedig mentesítjük a megrongálódás miatti bosszankodástól, hanem azért is, mert a mai füzetek, könyvek már olyan dekoratív kivitelben kerülnek a gyerekekhez, hogy öröm rájuk nézni, s ezért aztán célszerű megpróbálni megőrizni a tisztaságukat, szépségüket. Kép forrás: www.eduline.hu

Három részes cikksorozatunkat azzal a céllal állítottuk össze, hogy a műanyag borítókat vesézzük ki azok számára, akik ezek közül valamely típussal szeretnének tankönyveket fedni. Az is előfordulhat, amikor majd a végére érünk, sokan úgy döntenek, tonna könyv ide, vagy oda, nem fednek, vagy mégis inkább valamilyen papírral fednek, esetleg vérprofivá válnak az öntapadós fóliák terén. Ki tudja...? wink

KÉZMŰVES NAPKÖZIS TÁBORAINK 2018

<3 Meghirdettük idei nyári napközis tábor turnusainkat <3

I. turnus: június 25.-29.
II. turnus: július 2.-6.
III. turnus: július 9.-13.

Immár 5. éve tartalmas, egyedi, kreatív tevékenységekkel várjuk 6 éves kortól a gyerekeket, az Erzsébetligeti Színházban megszervezett színvonalas táborainkba.

Táborainkat, tevékenységeinket ajánljuk a gyerekek kreativitásának, ügyességének, koncentrációképességének fejlesztésére, sikerélményük, önbizalmuk megsokszorozására. Minden turnusban új ötleteket hozunk

Nálunk 5 féle kedvezményből válogathattok!

ONLINE JELENTKEZÉS

(70) 3232 572
info@nyirkapapirvallalat.hu

Az alábbi Jelentkezési lapra kattintva letölthetitek, nyomtatást, kitöltést követően elküldhetitek az info@nyirkapapirvallalat.hu e-mail címünkre, vagy jelentkezhettek online:

ONLINE JELENTKEZÉS

 

SZAVAZZ RÁNK! - Év Anyavállalata 2017

Az Év Anyavállalata 2017 pályázatra
lelkesen beneveztem a Nyirkapapír Vállalatot!

heartheartheartHA TETSZIK TEVÉKENYSÉGEM, SZAVAZZ RÁM! heartheartheart

 

 Pályázatom itt tekinthető meg -

yes Szavazz a pályázatom alatt lévő Facebook Like gombbal! yes

heartheartheartKöszönöm! heartheartheart

 

Last Minute Huss-Wait...

Hozzávalók egy adag nyuszihoz cheeky:

Krepp papír, vattapamacs, szalagok, zöld rafia, mozgószem (opcionális), filctoll, olló, ragasztó, formalyukasztó
Figyelem! devil
A leírás NAGYON tömör, kizárólag SOS húsvéti dekorációs ötletet keresők klikkeljenek
Klikk a képre! cool

 

Fémdomborítás húsvéti hangulatban

Április 8., szombat 15:00 órától az Erzsébetligeti Színházban Húsvéti fémdomborítás foglalkozás.

Részvételi díj: 1.200 Ft/fő

Készíthettek képeket a lemezekből fa alapokra, vagy tojásdíszeket kreativitásotoktól függően. A hajlítható lemezeket otthon a festett tojásra, kifújt tojásra is ragaszthatjátok.

Sablonokat itt találtok hozzá: TOJÁSFESTŐ SABLONOK

Bejelentkezés: 70 3232 572

Mandalakészítés Gyerekeknek :-) :-)

Tavaszi Felfrissülésünk első lépéseként a Letölthető mintákat (itt jobbra lejjebb) kezdetem el aktívan frissíteni. Ehhez kapcsolódóan úgy gondoltam, hogy közelgő eseményeinkhez adok némi segítséget azzal, hogy a Mandalák-színezők blokkot kissé feltöltöm néhány érdekes dologgal.

Foglalkozásunk időpontja: április 8., szombat 10:00
Helyszín: CREATOR Nyitott Műhely, Budapest, Mályva utca 15.
Esemény: Facebook - Mandalakészítés Gyerekeknek

 

Itt az ideje a Tavaszi Felfrissülésnek!

Úgy érzem, eljött az ideje, hogy kissé frissítsünk:

Eseményeken, leírásokon, blogokon, fotókon, letölthető mintákon...
Hiszen ez a honlap alapvetően azért jött létre, hogy általa adjunk...

Minden szépet, minden jót!

heartangelenlightenedcheekycoollaughheart

Tartalom átvétel